Antena 3 CNN Actualitate Udrea sare în apărarea fostului soţ: Principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că "a fost căsătorit cu Elena Udrea"

Udrea sare în apărarea fostului soţ: Principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că "a fost căsătorit cu Elena Udrea"

Udrea sare în apărarea fostului soţ: Principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că "a fost căsătorit cu Elena Udrea"
07 Mar 2015   •   16:20

Elena Udrea îi sare în apărare fostului soţ. Într-o postare pe Facebook, Udrea scrie că singura vină a lui Dorin Cocoş a fost că s-a căsătorit cu ea.

Acesta este motivul pentru care judecătorii nu au vrut să îl elibereze din închisoare, spune blonda protejată de Traian Băsescu. Dorin şi Alin Cocoş sunt consideraţi denunţători răi, a mai scris Udrea.

<>>

Blonda protejată de Traian Basescu se plange ca magistratii fac diferente intre denuntatori iar Dorin si Alin Cocos, care au denuntat-o inclusiv pe ea, nu au fost eliberati din inchisoare.

<>

Elena Udrea îşi continuă pledoaria şi spune că ceilalţi inculpaţi din dosarul despăgubirilor ilegale au comis fapte mai grave decât fostul sau soţ şi cu toate astea sunt liberi.

<>

Magistraţii Curtii Supreme au decis ca Alina Bica, Dorin Cocoş şi fiul sau, Alin, dar şi Florentin Mihailescu să rămână în arest preventiv, în dosarul Bica 2, pentru ca cei patru pot prezenta pericol pentru ordinea publică, conform motivării judecătorilor.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Facebook Dorin Cocos
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close