Antena 3 CNN Actualitate Udrea ŞTIA că va fi arestată. Ce a făcut în urmă cu două săptămâni arată acest lucru

Udrea ŞTIA că va fi arestată. Ce a făcut în urmă cu două săptămâni arată acest lucru

Udrea ŞTIA că va fi arestată. Ce a făcut în urmă cu două săptămâni arată acest lucru
de O.P.    |    13 Feb 2015   •   05:54

Elena Udrea a avut o întâlnire în mare secret cu Emil Boc înainte sa ajungă pe mâna procurorilor. Jurnaliştii de la Ziarul de Cluj susţin că în urmă cu două săptămâni, favorita lui Traian Băsescu a mers la Cluj şi a discutat ore bune cu Emil Boc.

Fostul premier, dar şi foştii miniştri Radu Berceanu şi Adriean Videanu sunt menţionaţi în referatul prin care DNA cere arestarea preventivă a Elenei Udrea. De altfel, procurorii mai spun că o parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns la PDL.

Jurnaliştii de la "Ziar de Cluj.ro" spun că înainte să fie pusă sub control judiciar, Elena Udrea a mers la Cluj Napoca iar prima oprire a fost la primărie.

Emil Boc fuge însă de asocierea cu persoana Elenei Udrea. Deşi în campania prezidenţială i-a stat alături şi a susţinut-o, acum fostul şef al PDL spune că nu ştie de ce îi apare numele în referatul DNA din dosarul Microsoft.

Procurorii spun însă altceva:  O parte din şpaga din dosarul Microsoft ar fi ajuns la PDL . Mai mult, Emil Boc a semneze o hotărâre de Guvern în 2009 privind acest contract. 

"Din probatoriul testimonial rezultă că pentru promovarea hotărârii de guvern nr. 460/2009 şi alocarea bugetului necesar, inculpatul Gabriel Sandu a beneficiat de susţinerea ministrului Udrea Elena Gabriela, a primului ministru Emil Boc, a lui Radu Berceanu, Adrian Videanu, Roberta Anastase și Gheorghe Ștefan". (...). S-a stabilit, de asemenea, că beneficiari ai sumelor de bani din plăţile efectuate în baza contractului sunt printre alţii inculpatul Sandu Gabriel, inculpatul Cocoş Dorin şi Partidul Democrat Liberal care a beneficiat de plata unor materiale electorale prin intermediul inculpatului Sandu Gabriel".
sursa: referatul procurorilor

Emil Boc nu a putut fi contactat pentru a da detalii cu privire la întâlnirea sa cu Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Emil Boc Elena Udrea arest
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close