Antena 3 CNN Actualitate Decizia incredibilă luată de Uliana Ochinciuc. Ce lovitură de proporții pregătește soția lui Dan Condrea

Decizia incredibilă luată de Uliana Ochinciuc. Ce lovitură de proporții pregătește soția lui Dan Condrea

Decizia incredibilă luată de Uliana Ochinciuc. Ce lovitură de proporții pregătește soția lui Dan Condrea
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    09 Iun 2016   •   14:37

Dacă până acum a folosit-o ca pe un avantaj, cetățenia română i-ar putea face probleme acum Ulianei Ochinciuc, dacă acuzațiile procurorilor vor ajunge în fața instanței.

Din acest motiv ea intenționează să renunțe la acest statut, scrie libertatea.ro.

Dosarul morţii suspecte a lui Dan Condrea a intrat în faza audierilor

Prima invitată a procurorilor Parchetului General a fost chiar soţia. Medicul Uliana Ochinciuc le-a spus anchetatorilor ce a vorbit cu afaceristul în ultima lui zi de viaţă. Soţul i-a spus că o iubeşte, a făcut schimburi de sms-uri şi apoi a primit vestea că a făcut accident.

Procurorii merg pe varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea

E drept, nu au fost excluse total nici celelalte ipoteze. Cert este că anchetatorii îi vor audia pe toţi martorii identificaţi pentru a clarifica circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Testele ADN au arătat că persoana care se afla în maşina care a intrat într-un copac pe drumul dintre Tamaşi şi Corbeana era patronul Hexi Pharma.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-a pierdut viața în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

×
Subiecte în articol: Uliana Ochinciuc Dan Condrea
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close