Antena 3 CNN Actualitate Un uliu din Mehedinți a fost salvat astăzi după ce a fost găsit rănit pe un câmp

Un uliu din Mehedinți a fost salvat astăzi după ce a fost găsit rănit pe un câmp

Un uliu a fost salvat astăzi, după ce a fost găsit rănit pe un teren agricol din apropierea localității Eșelnița din județul Mehedinți.

Un uliu din Mehedinți a fost salvat astăzi după ce a fost găsit rănit pe un câmp
Sursa foto: Garda de Mediu Mehedinți
de Viorel Aydan Cioroi    |    24 Iun 2021   •   14:01

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți a fost sesizat astăzi printr-un apel la 112, cu privire la găsirea unui uliu rănit pe un câmp, în apropierea păstrăvăriei din localitatea Eșelnița, județul Mehedinți.

În urma apelului, a fost sesizată și protecția animalelor care a solicitat în regim de urgență eliberarea unei autorizații de transportare a păsării rănite la o unitate sanitar-veterinară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astfel s-a format o comisie formată din Reprezentanții IPJ Mehedinți, Autorității Publice Teritoriale Sanitar – Veterinare Mehedinți, Colegiul Medicilor Veterinari Mehedinți și Gărzii Naționale de Mediu, Agenției pentru Protecția Mediului și Comisariatul Județean Mehedinți care, printr-o decizie comună au aprobat transportul păsării la o unitate sanitar-veterinară din municipiul  Drobeta-Turnu Severin.

Echipa deplasată la fața locului a constatat faptul că pasărea se afla în incapacitate locomotorie motiv pentru care s-a procedat la ridicarea acesteia și mutarea în custodia Colegiului Medicilor Veterinari Mehedinți pentru îngrijire medicală.

×
Subiecte în articol: Uliu mehedinti protectia animalelor
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close