Antena 3 CNN Actualitate Ultima apariţie publică a lui Sorin Oprescu. Ce a spus despre fuga lui din ţară

Ultima apariţie publică a lui Sorin Oprescu. Ce a spus despre fuga lui din ţară

Sorin Oprescu a vorbit la „News magazine” de la Antena 3 despre condamnarea cerută de DNA. Iată ce a spus atunci despre fuga din ţară.

Ultima apariţie publică a lui Sorin Oprescu. Ce a spus despre fuga lui din ţară
de Claudia Popovici    |    13 Mai 2022   •   18:09

Fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat, vineri, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupție. 

Curtea de Apel a decis și confiscarea a peste 100.000 lei și 9.000 de euro, precum și a mai multor case și terenuri deținute în București și Ciolpani. 

Ultima apariție publică a lui Sorin Oprescu la Antena 3 a fost la emisiunea  „News magazine”, acolo unde acesta a vorbit chiar despre condamnare şi fuga din ţară. 

"Am găsit că este moral să stau şi să-mi dovedesc eu nevinovăția. Nu să stau eu să-mi fac justiţie la televizor, să mă duc să mă plâng, să mă transform într-o victimă şi aşa mai departe.

Nu am măsuri preventive. Nu am decât a mă apăra că până la urmă după o viaţă întreagă nu va sta nimeni să mă strivească.

Că va încerca şi încearcă ca să-mi strivească demnitatea au făcut-o.

Am plecat de 40 de ori de acum din ţară şi m-am întors şi nu am lipsit de la nicio şedinţă de judecată.

Am fost prezent acolo asumându-mi atât prezența cât şi dorinţa de a explica pentru ca să repună totuși adevărul în drepturile sale istorice", spunea Sorin Oprescu în interviul pentru News Magazine de la Antena 3. 

Sorin Oprescu ar fi părăsit România în urmă cu două săptămâni 

Fostul primar general Sorin Oprescu, dat vineri în urmărire națională pentru că nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare, ar fi plecat din România în urmă cu două săptămâni.

Sorin Oprescu ar fi părăsit România în urmă cu două săptămâni, cu mașina. El ar fi ieșit din țară pe la Vama Giurgiu, au spus surse judiciare, pentru Mediafax.

De asemenea, sursele menționate au precizat că în urmă cu două săptămâni nu exista niciun motiv legal pentru ca Sorin Oprescu să fie oprit din drumul său.

Sorin Oprescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce agenţii nu l-au găsit la adresa de domiciliu pentru a-l duce la închisoare. Fostul primar al Capitalei a fost condamnat astăzi, la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de corupție.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close