Antena 3 CNN Actualitate Ultima găselniţă imobiliară. ?Ofer cazare unei studente, în schimbul unor relaţii intime? (VIDEO)

Ultima găselniţă imobiliară. ?Ofer cazare unei studente, în schimbul unor relaţii intime? (VIDEO)

Ultima găselniţă imobiliară. ?Ofer cazare unei studente, în schimbul unor relaţii intime? (VIDEO)
06 Oct 2008   •   19:53

Au învăţat în liceu şi au dat examen de admitere. Au reuşit să intre la facultate în Capitală. Nu au primit însă loc la cămin, iar să stea în chirie în Bucureşti nu îşi permit. Este cazul multor studente din provincie care se văd adesea nevoite să se întoarcă acasă. Problema a dat idei bărbaţilor în căutare de plăceri ieftine. Pe piaţa imobiliară au apărut anunţuri în care bărbaţi singuri oferă cazare şi masă gratis unei studente, în schimbul unor relaţii intime.
?Închiriez garsonieră mobilată modern la o studentă, pentru prietenie? aşa sună cele mai multe dintre anunţuri.
Reporterii Antenei 1 au făcut un reportaj cu camera ascunsă. L-au sunat pe unul dintre iniţiatorii anunţurilor, pentru a afla mai multe detalii despre ?cazare?.
?E vorba fără bani, pentru prietenie.? declară omul dezinvolt, şi clarifică imediat. ?Prietenie intimă, să vă culcaţi cu mine şi nu vă costă nimic.?
În numai două ore, reporterii obţin o întâlnire. Aici se pun la punct detaliile viitoarei convieţuiri. Bărbatul între două vârste îşi prezintă oferta. ?Gratis: cazare, întreţinere, tot, tot ce include... Eu aduc de toate: bere, sucuri, apă plată, minerală.?
Obligaţiile studentei sunt stricte. ?O prietenă cu care te muţi, te simţi bine din toate punctele de vedere şi bineînţeles şi intim! Bineînţeles că eu vreau... probabil destul de des! Dar dacă tu îmi spui, azi nu am chef, nu te oblig! Dar dacă eu întind mâna să te mângâi, nu-mi spui, ia mâna! Vii la mine ca la un bărbat şi eu te accept ca o femeie de care am nevoie!?
Astfel de discuţii se ascund în spatele fiecărui anunţ de acest gen. Proprietarii care fac astfel de oferte ştiu ce avantaje au. Poliţiştii spun că că în spatele unor asemenea oferte se pot ascunde reale reţele de prostituţie.

Observator

×
Subiecte în articol: relatii intime
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close