Antena 3 CNN Actualitate Ultima speranţă a lui Becali să scape de închisoare s-a năruit. Vezi de ce nu poate fi graţiat

Ultima speranţă a lui Becali să scape de închisoare s-a năruit. Vezi de ce nu poate fi graţiat

Ultima speranţă a lui Becali să scape de închisoare s-a năruit. Vezi de ce nu poate fi graţiat
de S.T.    |    15 Sep 2013   •   18:17

Traian Băsescu îi năruie speranţele lui Gigi Becali de a fi graţiat. Întrebat de jurnalişti despre cererea latifundiarului, şeful statului a răspuns sec că nu i-a consultat dosarul.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Bogdan Oprea, a declarat că cererea de graţiere depusă de mama lui Becali este incompletă.

Graţierea este ultima speranţă a lui Gigi Becali să scape de închisoare. Toate cererile de eliberare provizorie pe care le-a depus în cele 3 luni de când e după gratii, i-au fost refuzate. Acum, omul de afaceri e la mâna preşedintelui Băsescu.



Cererea de graţiere a fost depusă chiar de mama lui Gigi Becali, iar la ea este ataşat şi un document semnat de 140 de călugări de la muntele Athos, care-l vor pe Becali liber.

Gigi Becali  a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale".

După judecarea cererii de contopire a pedepselor, Becali s-a ales cu trei ani şi jumătate după gratii, aplicându-i-se un spor de şase luni.



×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close