Antena 3 CNN Actualitate Ultima zi a Regelui Charles al III-lea în România. Zeci de români l-au aşteptat cu dulceaţă şi pălincă

Ultima zi a Regelui Charles al III-lea în România. Zeci de români l-au aşteptat cu dulceaţă şi pălincă

Regele Charles al III-lea își încheie astăzi vizita privată de cinci zile în România. Dacă până acum a preferat să stea în casa de la Valea Zălanului și să facă scurte plimbări prin natură, astăzi, monarhul britanic merge la Viscri.

de Alexandra Axinia    |    06 Iun 2023   •   09:07

Regele Charles a fost așteptat la poartă de zeci de oameni care i-au adus dulceață, pălincă și alte produse tradiționale.

În cea de a patra zi a Regelui Charles în România, la poarta cu numărul unu din Valea Zălanului, turiștii au continuat să ajungă din toate părțile țării pentru a vorbi cu Majestatea Sa. 

Oamenii i-au oferit din bunătățile noastre tradiționale pentru că știu cât sunt de apreciate. Între timp, au apărut și primele nemulțumiri ale românilor, privind modul în care autoritățile de la noi au promovat vizita Regelui Charles, spunând că au avut o ocazie foarte mare pe care au ratat-o și nu au făcut absolut nimic. 

Vizita Monarhului Britanic în România a început vineri și se va termina astăzi după ce Regele va ajunge pentru câteva ore și la reședința de la Viscri

Citește și: Noi imagini cu Regele Charles al III-lea la Valea Zălanului | Ce cadouri a primit de la localnici

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close