Antena 3 CNN Actualitate Ultimele cuvinte ale Florinei Vlădan: "Ce faci, ai venit să mă omori?"

Ultimele cuvinte ale Florinei Vlădan: "Ce faci, ai venit să mă omori?"

Ultimele cuvinte ale Florinei Vlădan: "Ce faci, ai venit să mă omori?"
Sursa foto: foto: antidotul.ro
07 Mar 2012   •   18:09

Florina Vlădan i-a spus soţului ei când l-a văzut în coafor cu pistolul în mână "Ce faci, nu mi-ai făcut destule necazuri, nu m-ai chinuit destul, ai venit să mă omori?", a povestit una dintre colegele acesteia, precizând că aceasta încă de când a venit la serviciu presimţea că se va întâmpla ceva rău.

O colegă a Florinei Vlădan a declarat pentru MEDIAFAX că aceasta a venit luni la serviciu hotărâtă să se "facă frumoasă", deoarece se săturase de chipul ei posomorât. Astfel, colegele de la cosmetică i-au făcut un tratament facial şi aceasta urma să se machieze.

"Aş vrea să mă fac frumosă. Nu m-am mai făcut de mult. M-am săturat de faţa asta, deşi am un suflet greu şi parcă s-ar întâmpla ceva rău", a spus Florina Vlădan, potrivit relatărilor colegei acesteia.

Gheorghe Vlădan o ura pe casieră deoarece de câte ori suna la salon şi îşi căuta soţia, aceasta nu i-o dădea la telefon.

Când Vlădan a intrat în salon şi a împuşcat-o pe soţia sa, casiera a început să strige disperată la el, moment în care atacatorul a îndreptat arma spre ea şi a împuşcat-o.

Tot atunci, restul persoanelor din salon au început să ţipe, iar Vlădan a tras focuri de armă spre ele, dar nu în partea de sus a corpului, ci în partea de jos, spre burtă şi picioare.

Gheorghe Vlădan a discutat cu soţia sa şi cu casiera coaforului înainte de a deschide focul asupra lor şi a celorlalte persoane aflate acolo, a declarat, miercuri, prim-adjunctul procurorului general al României, Marius Iacob.

×
Subiecte în articol: coafor pistol atac
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close