Antena 3 CNN Actualitate Ultimele cuvinte ale poliţistului care şi-a ucis iubita: Adevăratele poveşti de dragoste nu se sfârşesc niciodată (VIDEO)

Ultimele cuvinte ale poliţistului care şi-a ucis iubita: Adevăratele poveşti de dragoste nu se sfârşesc niciodată (VIDEO)

Ultimele cuvinte ale poliţistului care şi-a ucis iubita: Adevăratele poveşti de dragoste nu se sfârşesc niciodată (VIDEO)
18 Dec 2009   •   22:14

Adevăratele poveşti de dragoste nu se sfârşesc niciodată. Au fost ultimele cuvinte ale poliţistului care s-a împuşcat în cap după ce şi-a ucis iubita. A scris asta cu o zi înainte de nenorocire, pe un site de socializare. Cunoscuţii spun că el era gelos si asta le-a adus sfârşitul.

Gina şi Mădălin se iubeau de 4 ani. O relaţie frumoasă la început. După mai multe pauze, fata a pus capăt relaţiei în noiembrie. Nu mai suporta. Era bolnav, spune mama Ginei. O teroriza cu telefoanele dacă întârzia 5 minute.

Joi, Mădălin Ilie s-a dus după muncă acasă la fosta sa iubită. Avea la el pistolul din dotare şi un buchet cu flori. Probabil Gina nu a vrut să se împace cu el şi a primit în loc de flori un glonţ în cap.

La scurt timp, s-a împuşcat şi el, tot în cap. Medicii chemaţi în ajutor s-au chinuit minute bune să-i stabilizeze. Când au ajuns ambulanţele de la SMURD, amândoi erau în comă. Au fost transportaţi la spitalul Bagdasar. Pe drum, fata de numai 22 de ani a decedat. A murit şi el trei ore mai târziu.

În urma grozăviei, la secţia 12 unde Mădălin lucra ca agent la ordine publică se face o cercetare administrativă. Mădălin terminase tura la ora 14 şi plecase să curăţe armamentul. În loc să lase, ca de obicei, pistolul în rastel, a plecat cu el. Avea 6 cartuşe.

Gina avea în faţă o carieră frumoască. Lucra la logistică, în cadrul ministerului Apărării Naţionale.




Observator

×
Subiecte în articol: politist sinucis impuscat
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close