Antena 3 CNN Actualitate Ultimele imagini cu baschetbalistul Chauncey Hardy în viaţă. Vezi unde se afla

Ultimele imagini cu baschetbalistul Chauncey Hardy în viaţă. Vezi unde se afla

Ultimele imagini cu baschetbalistul Chauncey Hardy în viaţă. Vezi unde se afla
Sursa foto: Foto: epochtimes-romania.com
11 Oct 2011   •   19:36

Poliţiştii refac firul ultimelor ore din viaţa tânărului. Există tot mai multe voci care susţin că americanul a murit călcat în picioare de câţiva membri ai clanului Butoane din Giurgiu.

Sâmbătă dimineaţă, la ora 10.36, Hardy Chauncey ieşea pe uşile hotelului în care locuia în România pentru ultimul său meci. Aproape de miezul nopţii, fericit după victrie, pleacă la discotecă. Sunt ultimele imagini în care îl vedem în viaţă. Baschetbalistul ajunge apoi în clubul unde a primit lovitura fatală.

Filmul conflictului poate fi desluşit din câteva fotografii făcute în club. Hardy apare, întâi, cu şapca pe cap, singur, apoi cu doi copechipieri, şi chiar înainte de a primi pumnul fatal, în compania unei tinere blonde. Şapca lui era pe capul unei alte fete. El se ţinea însă de mână cu blonda, iar în spate se vede un bărbat care pare să vorbească cu sportivul. Scandalul izbucnise deja. Fata care a primit şapca sportivului a fost chemată deja la audieri.

În motivarea arestării lui Ionuţ Tănăsoaia judecătorii arată însă că acesta a fost singurul agresor. Şi că fapta este deosebit de gravă, mai ales că a avut loc într-un spaţiu public, în care erau în jur 100 de tineri. Moartea lui Chauncey Hardy ridică în continuare şi alte semne de întrebare. De ce nu a intervenit nimeni în momentul în care sportivul a primit un pumn? De ce medicii din Giurgiu l-au tratat pentru o comă alcoolică iar apoi s-au contrazis.

 


Agresorul lui Hardy Chauncey, arestat ieri, a făcut recurs. Luni seară, colegii baschetbalistului s-au adunat în sala în care au jucat împreună pentru a-i aduce un omagiu.

Moartea lui i-a şocat pe toţi. Sunt trişti şi că nu-l vor putea conduce pe ultimul drum, în Statele Unite.

Dimineaţă, un reprezentant al Ambasadei SUA i-a luat bagajele sportivului din cameră. În aceeaşi cameră de hotel, cu numai câteva săptămâni în urmă, sportivul înregistrase un filmulet pe telefonul mobil.

Acasă, în America mamei lui Chauncey nu-i vine să creadă că şi-a pierdut unicul băiat. A fost iubit aşa de mult încât şi după plecarea lui, colegii de la Universitate cântă înainte de fiecare meci melodia preferată a baschetbalistului, Crazy Train, a lui Ozzy Osbourne. Sportivul scria pe pagina lui de facebook că baschetul e prima lui dragoste, iar muzica, a doua.

Recent, un utilizator videonews.ro a încărcat imagini de la ultimul meci de baschet jucat de Chauncey.

 

×
Subiecte în articol: Chauncey Hardy baschetbalist Giurgiu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close