Antena 3 CNN Actualitate Ultimele imagini cu şeful de la GSP, înainte de accident | Surse: Nu au fost găsite urme de frânare. Ziaristul a întors maşina şi a intrat într-un stâlp, în zona Cernica

Ultimele imagini cu şeful de la GSP, înainte de accident | Surse: Nu au fost găsite urme de frânare. Ziaristul a întors maşina şi a intrat într-un stâlp, în zona Cernica

Ultimele imagini cu redactorul-şef adjunct al GSP înainte să intre cu maşina într-un stâlp, în zona Cernica, au fost prezentate în exclusivitate, joi, la Antena 3 CNN.

de Delia Bulgaru    |    07 Dec 2023   •   13:18

În clipul video de mai jos sunt momentele dinaintea impactului violent în care a fost implicat Bogdan Stamatoiu.

Jurnalistul este în stare gravă la spital, iar poliţiştii încearcă să afle acum dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere. 

Redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, se află în stare gravă în spital după ce, miercuri, a fost implicat într-un accident de circulaţie. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, se pare că Bogdan Stamatoiu venea dinspre Bucureşti spre Călăraşi, opreşte într-un sat şi decide să întoarcă maşina.

Se întoarce spre Bucureşti şi la doar şase minute mai tâziu, autorităţile primesc apelul la 112.

Surse: Jurnalistul avea 110 km/h în momentul accidentului. Nu au fost găsite urme de frânare

Bogdan Stamatoiu intrase cu maşina într-un stâlp şi, potrivit informaţiilor Antena 3 CNN, viteza pe care o avea la momentul impactului a fost de 110 km/h.

De asemenea, potrivit unor surse apropiate anchetei, la faţa locului nu au fost găsite urme de frânare, astfel că autorităţile iau în calcul şi varianta unei sinucideri.

Impactul maşinii cu stâlpul de electricitate a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului a fost aruncat la câţiva metri depărtare.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. 

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. 

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis Poliţia.

Potrivit unor surse, anchetatorii verifică şi dacă Stamatoiu ar fi intrat intenţionat cu maşina în stâlpul de pe marginea drumului sau pur şi simplu, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului.

Accidentul vine într-o perioadă tulbure pentru publicaţia la care Bogdan Stamatoiu este redactor-şef adjunct. Gazeta Sporturilor trece printr-un proces de restructurare în care mai mulţi jurnalişti din conducerea publicaţiei au fost concendiaţi.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close