Antena 3 CNN Actualitate Ultimele imagini cu Sofia, tânăra moartă în condiţii misterioase într-un hotel din Istanbul

Ultimele imagini cu Sofia, tânăra moartă în condiţii misterioase într-un hotel din Istanbul

O cameră de supraveghere a surprins ultimele imagini cu Sofia, tânăra soţie a modelului Istvan Sarkozy din Oradea, moartă în condiţii misterioase într-un hotel din Istanbul.

Ultimele imagini cu Sofia, tânăra moartă în condiţii misterioase într-un hotel din Istanbul
Sursa foto: sozcu.com.tr | Instagram
de Alin Tarnovschi    |    21 Iul 2022   •   21:32

Pe imagini se poate observa cum Sofia merge singură pe stradă şi pare că nu se simte bine, chiar se clatină şi se ţine de o balustradă.

Imaginile au fost surprinse cu câteva ore înainte ca tânăra în vârstă de 23 de ani să fie găsită moartă în hotelul din cartierul Şişli din Istanbul.

Bărbatul reţinut în noaptea în care Sofia s-a stins din viaţă le-a povestit poliţiştilor şi procurorilor turci că s-a întâlnit cu tânăra chiar în acea zi, atunci când ar fi văzut-o plângând pe stradă şi s-a oferit să o ducă acasă.

Acesta ar fi condus-o în camera de hotel, iar la scurt timp după ce au intrat în cameră, Sofia s-ar fi aruncat în gol de la etajul patru al hotelului.

Cine era Sofia, soţia modelului român Istvan Sarkozy

Sofia Olifrenko, în vârstă de 23 de ani, era un model internaţional, originară din Rusia. În luna februarie a acestui an, Sofia s-a căsătorit cu Istvan Sarkozy, un tânăr din Oradea, model internaţional.

Cei doi au lucrat împreună şi au evoluat în lumea modei, fiind modele pentru case mari de modă, inclusiv Yves Saint Laurent.

Pe 14 februarie, în acest an, cei doi s-au cunoscut chiar la Istanbul, iar pe 24 februarie, Sofia şi Istvan s-au căsătorit la Oradea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Soţia unui top model român a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul: "M-ai lăsat cu inima frântă"

"Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a fost mesajul scris de soţul Sofiei după moartea acesteia.

Suspect reţinut după moartea suspectă a Sofiei, în Istanbul

Potrivit presei din Turcia, în noaptea de 17 spre 18 iulie 2022, în jurul orei 01.30, tânăra rusoaică, în vârstă de 23 de ani, a căzut de la etaj în condiţii încă necunoscute.

Tragedia a avut loc la hotelul situat în cartierul Şişli. Tânăra a fost găsită moartă, lângă hotel, iar echipajele de salvare ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei.

Medicii legişti au anunţat că nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul neînsufleţit al femeii.

Un bărbat, care se afla în camera de hotel în care era cazată tânăra a fost reţinut de autorităţi chiar în noaptea tragediei.

Ancheta poliţiştilor turci continuă şi urmează să se stabilească dacă Sofia a fost victima unei crime sau şi-a pus singură capăt zilelor.

×
Subiecte în articol: Istanbul Oradea
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close