Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informații despre starea de sănătate a Oanei Mizil: ”Nu a fost scandal, a fost o ceartă”

Ultimele informații despre starea de sănătate a Oanei Mizil: ”Nu a fost scandal, a fost o ceartă”

Serghei Mizil a dezvăluit care este starea de sănătate a Oanei Mizil, după ce au apărut informații că nepoata sa a ajuns la spital bătută de Marian Vanghelie.

Ultimele informații despre starea de sănătate a Oanei Mizil: ”Nu a fost scandal, a fost o ceartă”
Sursa foto: Facebook/Oana Niculescu-Mizil
de Adelina Miron    |    26 Iul 2021   •   17:31

„Noi avem curțile una lânga alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă”, a declarat Serghei Mizil pentru Gândul.ro.

Oana Mizil îl acuză pe iubitul ei, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, că a agresat-o fizic. Aceasta a fost internată sămbătă noaptea la un spital din București, pentru îngrijiri medicale. Surse ale Antena 3 spun că împotriva fostului primar de la sectorul cinci a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Marian Vanghelie susține că se pregătește să meargă la mare impreună cu iubita sa, Oana Mizil, și că întreagă opinie publică o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta susține că sunt încă împreună dar nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva sa.

"Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția.", a declarat Marian Vanghelie, în exclusivitate, pentru Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Oana Mizil Marian Vanghelie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close