Antena 3 CNN Actualitate Ultimele pregătiri pentru dărâmarea Guvernului. Dan Barna: „Susținem orice guvern, în afară de PSD, care să asigure perioada asta de punte”

Ultimele pregătiri pentru dărâmarea Guvernului. Dan Barna: „Susținem orice guvern, în afară de PSD, care să asigure perioada asta de punte”

Ultimele pregătiri pentru dărâmarea Guvernului. Dan Barna: „Susținem orice guvern, în afară de PSD, care să asigure perioada asta de punte”
11 Iun 2019   •   17:41

Dan Barna, liderul USR, a spus la Antena 3 că partidul pe care îl reprezintă susține orice guvern, în afară de PSD. „Susținem orice alternativă, fără PSD, care să asigure perioada asta de punte, până vom avea alegeri”. 

„Susținem orice guvern, fără PSD, atâta timp cât are ca obiective fără penali în funcții publice, repararea efectelor ordonanței 114. Poziția vine din faptul că noi considerăm că nu se poate guverna la modul cu serios cu aceiași oameni care acum trei săptămâni au fost alături de Liviu Dragnea. Un guvern de tranziție care să ne ducă spre alegerile anticipate sau spre alegerile la termen, dacă nu vom genera un acord politic pentru anticipate, nu poate să facă foarte multe lucruri în România cu această moajoritate. Susținem orice alternativă, fără PSD, care să asigure perioada asta de punte, până vom avea alegeri”, a afirmat Dan Barna. 

Întrebat dacă există vreo șansă să se răzgândească în urma negocierilor purtate cu celelalte formațiuni din Opoziție, Dan Barna a spus că nu există niciun motiv pentru a se răzgândi. „Asigurăm susținerea parlamentară, asigurăm sprijinul unei guvernări alternative dacă moțiunea va trece, ne îndeplinim rolul pe care să-l avem în acest context, suntem asumați și responsabili pe poziția noastră”. 

×
Subiecte în articol: pregatiri guvernului Dan Barna
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close