Antena 3 CNN Actualitate Ultimele pregătiri pentru Revelion, în Piaţa Constituţiei: Bucureştenii se pot încălzi cu vin fiert, pe ritmul celor mai în vogă trupe româneşti

Ultimele pregătiri pentru Revelion, în Piaţa Constituţiei: Bucureştenii se pot încălzi cu vin fiert, pe ritmul celor mai în vogă trupe româneşti

Ultimele pregătiri pentru Revelion, în Piaţa Constituţiei: Bucureştenii se pot încălzi cu vin fiert, pe ritmul celor mai în vogă trupe româneşti
Sursa foto: Foto: Antena 3
31 Dec 2010   •   11:17

Bucureştiul va fi în această noapte Capitala distracţiei. Buzdugan şi Morar strigă adunarea în Piaţa Constituţiei. Cei care s-au decis să petreacă noaptea dintre ani în stradă se vor putea încălzi cu vin fiert şi şampanie. Mai mult, vor putea dansa pe ritmul celor mai în vogă trupe româneşti.

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, celebrii realizatori de la Radio Zu, îi aşteaptă pe toţi cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în stadă la o petrecere de neuitat.

Participanţii la Revelionul organizat de Primăria Capitalei prin ArCub - centrul său de proiecte culturale - se vor putea încălzi cu vin fiert şi şampanie, dar şi pe ritmul celor mai în vogă trupe româneşti. Printre acestea, Iris, Direcţia 5, Vama, Mandinga şi Holograf.

În Piaţa Constituţiei a fost şi primarul general Sorin Oprescu, care a vrut să se asigure că totul este pregătit pentru petrecerea de Revelion.

Toţi cei care vor participa la petrecerea din ultima zi a lui 2010 vor asista şi la un impresionant foc de artificii. Evenimentul va fi transmis în direct de Antena 3, începând cu ora 18:00.

Ultimele pregătiri pentru Revelion


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close