Antena 3 CNN Actualitate ”Dar tu ce ai făcut? Plângi?” Ultimul mesaj al Anei, fetița de 12 ani, chiar înainte să fie ucisă într-un apartament din Berceni

”Dar tu ce ai făcut? Plângi?” Ultimul mesaj al Anei, fetița de 12 ani, chiar înainte să fie ucisă într-un apartament din Berceni

Noi detalii apar în cazul Anei, fetița de doar 12 ani care a fost ucisă într-un apartament din Berceni. Cu scurt timp înainte să își piardă viața, adolescenta i s-a destăinuit unei prietene.

”Dar tu ce ai făcut? Plângi?” Ultimul mesaj al Anei, fetița de 12 ani, chiar înainte să fie ucisă într-un apartament din Berceni
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2023   •   07:27

AnaMaria Constantin a avut o conversație cu o prietenă chiar în dimineața în care a fost ucisă. Se pare că aceasta ar fi fost și ultima convorbire a copilei de 12 ani.  

Discuția a avut loc pe data de 11 aprilie, la ora 10:20. Ana a trimis mai multe mesaje vocale, în care avea vocea tremurândă, moment în care colega sa a bănuit că plânge. Cu toate acestea, Ana i-a spus colegei ei că nu plânge, ci este doar nervoasă. 

Colega: Dar tu ce ai făcut? Plângi? 

Ana: Nu, doar că am nervi că nu mai am telefon și mama nu vrea să îmi cumpere altul până mâine...  

Urma ca cele două fete să se întâlnească chiar în acea zi, însă AnaMaria nu i-a mai răspuns colegei ei, în ciuda faptului că aceasta a sunat-o în nenumărate rânduri și i-a trimis o mulțime de mesaje, scrie wowbiz.ro.

„Deci până la urmă vii, da? Anaaa. Anaaa, zâna mea”, sunt mesajele trimise de către colega Anei. 

La aproximativ o oră după primirea primului mesaj, în jurul orei 11:24, prietena Anei a sunat-o de mai multe ori. Se poate înțelege din mesajele trimise ulterior că aceasta era îngrijorată.  

„100 de mesaje ți-am trimis până acum. Anaaa, te rog, vino că nu mai pot! Vinooo!”, i-a scris aceasta. 

Din păcate, AnaMaria nu i-a mai răspuns. Nici ei, nici altcuiva. Și de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ea până când nu a fost găsită moartă, în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. 

Și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. A avut parte de o moarte violentă, spun medicii legiști. Ceea ce este și mai grav, se pare că aceasta ar fi fost ucisă chiar de concubinul mamei sale.  

Bărbatul este acum în custodia autorităților olandeze care urmează să hotărască dacă va fi extrădat.  

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close