Antena 3 CNN Actualitate Ultimul mesaj pe care Marius, tânărul mort în explozia de la Călimăneşti, i l-a trimis soţiei sale chiar înainte de tragedie

Ultimul mesaj pe care Marius, tânărul mort în explozia de la Călimăneşti, i l-a trimis soţiei sale chiar înainte de tragedie

Marius, tânărul de 29 de ani care a murit joi în explozia de la Călimăneşti, a apucat să-i mai trimită un mesaj soţiei sale înainte de tragedie.

Ultimul mesaj pe care Marius, tânărul mort în explozia de la Călimăneşti, i l-a trimis soţiei sale chiar înainte de tragedie
Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2023   •   16:37

Este vorba despre un mesaj transmis pe o reţea de socializare, unde soţia sa a postat, cu numai o zi în urmă, mai multe fotografii de la nuntă. 

Tânărul abia se căsătorise cu partenera lui și urma să devină tată în câteva luni. 

Înainte de tragedia de la Călimănești, acolo unde Marius era muncitor pe șantierul Autostrăzii Moldovei, bărbatul a vorbit cu soția sa, pe Facebook.

Femeia a postat mai multe fotografii cu soțul ei din ziua nunții, alături de care scrisese și un mesaj: "2 septembrie 2023.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ziua noastră specială, ziua în care am devenit o familie. Mulțumim tuturor celor ce ne-au fost alături", a scris femeia pe Facebook, unde l-a etichetat şi pe soţul ei.

Înainte de explozia de la Călimăneşti, Marius a reacționat în secțiunea de comentarii a postării pe care a făcut-o soția lui, postând o inimă roşie, în interiorul căreia scria "I love you (Te iubesc)".

×
Subiecte în articol: mesaj explozia de la Călimăneşti
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close