x close

"Umbra" lui MRU a încasat aproape jumătate de milion de euro, pentru servicii de imagine

de M.Z.    |    08 Oct 2012   •   21:56
"Umbra" lui MRU a încasat aproape jumătate de milion de euro, pentru servicii de imagine Foto: Antena 3

Corina Vinţan, cunoscută ca unul dintre oamenii fostului premier Mihai-Răzvan Ungureanu, a încasat aproape jumătate de milion de euro, printr-un contract pe care firma sa îl are cu Oltchim. Dezvăluirea a fost făcută în ediţia de luni seară a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.Vinţan are o firmă de relaţii publice şi comunicare, Links Associates, prin care, conform documentelor obţinute de Antena 3, oferea companiei amintite consultanţă media şi PR.Actele arată că, din martie şi până în decembrie 2011, firma lui Vinţan a încasat 421.600 euro, la început câte 10.000 de euro lunar, suma crescând apoi.

Pentru suma amintită, compania Corinei Vinţan se angaja să redacteze comunicate de presă pentru Oltchim, să organizeze conferinţe de presă, materiale publicitare, interviuri etc.
În perioada 2005-2007, Vinţan a fost director de comunicare şi purtător de cuvânt la Ministerul de Externe, condus în acea perioada de Mihai-Răzvan Ungureanu (MRU).

Tot Vinţan este cea care a condus campania fiicei preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu.Corina Vinţan conduce o firmă de relaţii publice şi comunicare, iar compania Gold Corporation a ales firma sa de comunicare pentru a-şi face imagine.Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei Oltchim Mihai-Razvan Ungureanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati