Antena 3 CNN Actualitate Umilinţă fără margini pentru o supravieţuitoare Colectiv. A fost concediată pentru un motiv incredibil

Umilinţă fără margini pentru o supravieţuitoare Colectiv. A fost concediată pentru un motiv incredibil

A scăpat cu viaţă din infern, dar a trăit o umilinţă fără margini. Corina Gabriela Ioniţă, una dintre tinerele care se afla la concertul trupei "Goodbye to Gravity", a lipsit mult de la slujbă după tragedie.

Umilinţă fără margini pentru o supravieţuitoare Colectiv. A fost concediată pentru un motiv incredibil
Sursa foto: Foto: Facebook / Corina Gabriela Ionita
02 Mai 2016   •   13:25

A fost transportată la un spital din Marea Britanie, unde s-a recuperat, însă urmele incendiului i-au mai rămas pe braţe.

Angajată a unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu. Tânăra a povestit pentru Click.ro că şefului ei nu prea i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit.

Mai mult, nemulțumit că angajata ar fi sunat să afle care este programul de Paști, patronul s-a gândit că ar fi mai bine să o concedieze. Acest lucru a scos la iveală, faptul că tânăra era umilită constant de şeful ei. În loc să o compătimească, pentru tot calvarul şi rănile grave de pe mâini, lui îi păreau dizgraţioase braţele tinerei.

×
Subiecte în articol: colectiv Club Colectiv amanet
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close