Antena 3 CNN Actualitate "Umilinţa are un capăt pentru noi". Mesajul lui Mugur Mihăescu, după ce România a fost umilită de Austria şi ţinută, din nou, la uşa Schengen

"Umilinţa are un capăt pentru noi". Mesajul lui Mugur Mihăescu, după ce România a fost umilită de Austria şi ţinută, din nou, la uşa Schengen

"Dacă nici acum nu vă treziţi fraţilor să le arătăm că umilinţa are un capăt pentru noi înseamnă că ne merităm soarta", a fost mesajul transmis de Mugur Mihăescu, după ce România a fost ţinută, din nou, la uşa Schengen.

"Umilinţa are un capăt pentru noi". Mesajul lui Mugur Mihăescu, după ce România a fost umilită de Austria şi ţinută, din nou, la uşa Schengen
Sursa foto: Facebook | Mugur Mihaescu
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2022   •   21:24

"M-am oprit aici, în Schengen. Adică lângă Schengen. Sunt la vamă. Vă mulţumesc, dragi parteneri serioşi, că aţi fost din nou alături de noi. O să ne oprim aici să alimentăm de fiecare dată, la dumneavoastră.

O să mergem la ski la dumneavoastră, o să mergem în clinicile dumneavoastră, o să mergem să cumpărăm, o să ne ţinem banii în Raiffeisen, în BCR şi în toate business-urile dumneavoastră.

Dacă nici acum nu vă treziţi fraţilor să le arătăm că umilinţa are un capăt pentru noi înseamnă că ne merităm soarta. Şi apropos, mergem şi la Ambasadă la Statele Unite să cerem Visa Waiver că suntem partenerii lor cei mai buni, să stăm la coadă la viză.

Aşa fraţilor, umiliţi-ne, umiliţi-ne! Că suntem partenerii voştri cei mai serioşi", a fost mesajul transmis de Mugur Mihăescu.

Multumiri partenerilor seriosi!

Publicată de Mugur Mihaescu pe Joi, 8 decembrie 2022

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close