Antena 3 CNN Actualitate Umor 100% românesc chiar şi la proteste. Vezi cele mai tari imagini şi bancuri ce circulă pe Facebook

Umor 100% românesc chiar şi la proteste. Vezi cele mai tari imagini şi bancuri ce circulă pe Facebook

Umor 100% românesc chiar şi la proteste. Vezi cele mai tari imagini şi bancuri ce circulă pe Facebook
de O.P.    |    18 Ian 2012   •   11:54

Optimismul şi umorul românului sunt proverbiale. Nici în cele mai grele momente nu se lasă înfrânt, ştiind să picure câţiva stropi de zâmbet autentic chiar şi în cele mai dramatice momente.

Protestele care au împânzit aproape întreaga ţară au fost piperate cu banere ce promovau un mesaj acid la adresa conducerii României. Imaginile surprinse de utilizatorii www.antena3.ro şi trimise la adresa [email protected] demonstrează încă o dată acest lucru.

Mary ne-a trimis o fotografie cel puţin amuzantă în care şi necuvântătoarele protestează împotriva lui Băsescu.

Pe Facebook mai circulă de asemenea bancuri cu privire la preşedintele nostru, iar de departe cel mai amuzant este acesta: "Ce status are Băsescu pe Messenger? "Invisible" pentru toată lumea!"

-" Traian Băsescu a încercat să fugă cu elicopterul de pe clădirea Palatului Cotroceni. Din păcate pentru el, nici un elicopter SMURD nu a vrut să-l preia".

- "Traian Băsescu a trimis-o pe Elena Udrea între manifestanţi, ca să-i bată cu poşeta Louis Vuitton."

- "Nu credem că mai durează mult pînă cînd Traian Băsescu va ieşi plîngînd în faţa protestatarilor ca să-i bata obrazul lui Dinu Patriciu".

- "Aflat şi el la Cotroceni, Emil Boc i-a spus lui Traian Băsescu că îi vine să se facă mic de frică, dar pur şi simplu nu mai are cum."

- "Unii dintre manifestanţi nici nu au pancarte, ci simple foi A4 cu sloganuri anti-Băsescu. Elena Udrea a remarcat coincidenţa: şi ea are A4 (Audi A4), e în fundul garajului, mai iese cu el după pîine prin cartier."

Şi videoul cu jandarmul care parcă se pregătea de luptă a făcut senzaţie pe internet.

 


Dacă aţi surprins astfel de imagini, le puteţi trimite la adresa noastră de e-mail [email protected], sau le puteţi posta pe pagina noastră de Facebook.

CLICK pe GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea imaginile amuzante.



×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close