Antena 3 Actualitate Un accelerat, lovit de o locomotivă, în munţii Rodnei. Trei oameni, răniţi (VIDEO)

Un accelerat, lovit de o locomotivă, în munţii Rodnei. Trei oameni, răniţi (VIDEO)

02 Noi 2009   •   11:03
Un accelerat, lovit de o locomotivă, în munţii Rodnei. Trei oameni, răniţi (VIDEO)

Un tren accelerat între Timişoara şi Sighetu Marmaţei a fost lovit luni dimineaţă o locomotivă. Trenul staţiona în dreptul localităţii Romuli, din cauza unor probleme tehnice.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.40, în apropiere de staţia Salva, care este nod feroviar, în Munţii Rodnei.

Din informaţiile furnizate de primarul din localitatea Romuli, Ioan Moniţă, trei persoane sunt rănite mai grav şi necesită asistenţa medicală.

Potrivit lui Ioan Garoseanu, fost director CFR Infrastructură, trenul accelerat avea probleme tehnice. Locomotiva cu care s-a lovit se pare că fusese trimisă pentru a-l depana. Este posibil ca mecanicul locomotivei să nu fi observat trenul în staţionare, din cauza vremii nefavorabile, şi să nu fi reuşit să frâneze.

În acelaşi timp, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Gheorghe Popa, a declarat că accidentul s-a petrecut în timpul manevrelor de înlocuire a locomotivei.Lângă locul accidentului se află o râpă de 100 de metri. Numai locomotiva a deraiat, trenul accelerat rămânând pe şine.

Dacă aţi surprins imagini de la accident, urcaţi-le pe site-ul VideoNews

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close