Antena 3 CNN Actualitate Un adolescent a fost împuşcat în picior când a încercat să agreseze un bărbat

Un adolescent a fost împuşcat în picior când a încercat să agreseze un bărbat

Un adolescent a fost împuşcat în picior când a încercat să agreseze un bărbat
Sursa foto: Foto: AFP
de N.B.    |    22 Aug 2011   •   14:35

Un adolescent din Mediaş a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile. Scandalul a pornit de la o neînţelegere în trafic. Tânărul este internat în spital, în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, un adolescent de 16 ani din Mediaş, judeţul Sibiu, a fost împuşcat, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui scandal, transmite Mediafax. "Trei persoane, printre care şi adolesccentul de 16 ani, au pătruns, în noaptea de duminică spre luni, în curtea unui bărbat din Mediaş cu intenţia clară de a-l agresa", informează acesta.

Se pare că bărbatul în curtea căruia au intrat şi una dintre celelalte trei persoane au avut un schimb dur de replici în stradă cu puţin timp înainte, când bărbatul s-a întors acasă şi încerca să intre cu maşina în curte. Când cei trei au intrat peste el în curte, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a luat un pistol cu bile de cauciuc şi a tras trei focuri de armă.

Cel care a tras cu arma deţine legal pistolul cu bile e cauciuc, iar una dintre bilele trase l-a lovit pe adolescentul de 16 ani în picior.

Bărbatul care a tras cu arma este cercetat penal, în stare de libertate, pentru loviri şi alte violenţe, dar, pentru că şi el a suferit câteva leziuni în urma altercaţiei cu cei trei agresori, a anunţat că va depune plângere pentru violare de domiciliu şi agresiune.

 


×
Subiecte în articol: pistol cu bile cearta agresor victima
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close