Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri au murit nevinovaţi, striviţi de un stâlp pe care l-au rupt în urma unui accident

Doi tineri au murit nevinovaţi, striviţi de un stâlp pe care l-au rupt în urma unui accident

Cei doi tineri se aflau într-o maşină cu încă un prieten, în vârstă de 18 ani. Potrivit poliţiştilor, maşina lor circula regulamentar pe şoseaua din satul Voislova, judeţul Caraş Severin. Un sătean le-a tăiat calea şi i-a acroşat. Autoturismul în care se aflau cei trei tineri a sfârşit într-un stâlp de electricitate, care s-a rupt şi a căzut peste plafonul maşinii. Şoferul şi adolescentul de 14 ani au murit striviţi, pe loc.

Doi tineri au murit nevinovaţi, striviţi de un stâlp pe care l-au rupt în urma unui accident
de Cristi Popovici    |    31 Aug 2020   •   16:15

Scene de coşmar au avut loc în satul Voislova (comuna Zăvoi) din judeţul Caraş Severin. Localnicii au privit neputincioşi cum singurul supravieţuitor al accidentului, un tânăr de 18 ani, pasager pe scaunul din dreapta, aştepta încarcerat sosirea medicilor şi a pompierilor SMURD. Prietenii săi, şoferul - de 18 ani şi un adolescent de 14 ani, au murit după ce maşina lor a fost strivită de un stâlp de electricitate.

Reprezentanţii IPJ Caraş Severin spun că tinerii circulau regulamentar pe şoseaua din comună, când, la un moment dat, un localnic a ieşit de pe un podeţ şi a vrut să întoarcă, fără să se asigure. A acorşat maşina celor trei tineri, care s-a oprit în stâlpul de electricitate.

Impactul a fost atât de violent, încât stâlpul s-a rupt şi a căzut peste plafonul maşinii, strivindu-i pe cei dinăuntru. Din păcate, şoferul şi adolescentul de 14 ani au decedat.

"Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 53 de ani din comuna Zăvoi conducea un autoturism pe DN 68, la km 23+550 m, nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe un podeț aflat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Hațeg- Caransebeș, cu intenția de a efectua manevra de întoarcere, fiind acroșat de un autoturism care circula regulamentar din direcția Hațeg către Caransebeș, condus de un tânăr de 18 ani, autoturismului acestuia din urmă fiind proiectat într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului, pe același sens de mers."

×
Subiecte în articol: accident Caras Severin stalp
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close