Antena 3 CNN Actualitate Un adolescent de 15 ani din Moreni şi-a ucis mama pentru că nu-i plătise internetul (VIDEO)

Un adolescent de 15 ani din Moreni şi-a ucis mama pentru că nu-i plătise internetul (VIDEO)

Un adolescent de 15 ani din Moreni şi-a ucis mama pentru că nu-i plătise internetul (VIDEO)
14 Ian 2010   •   21:45

Tragedie în oraşul Moreni. Un adolescent de 15 ani şi-a omorât mama adoptivă. Se pare că băiatul s-a înfuriat pentru că femeia nu îi mai plătise internetul. Este o crimă cu multe necunoscute. Femeia a fost găsită fără suflare în jurul orei 16.00 chiar de soţul ei. Era trântită pe jos, chiar în holul apartamentului, lovită la cap şi înjughiată de mai multe ori.

Totul s-a întâmplat joi dimineaţă, la scurt timp după ce femeia a rămas singură în casă cu fiul ei pe care îl înfiase în urmă cu 12 ani. Un adolescent retras, recunoscut pentru că stătea nopţi întregi în faţa calculatorului. Femeia muncea în Italia iar în urmă cu două săptămâni s-a întors în ţară. Nu a vrut însă să-i mai plătească internetul băiatului. Şi de aici a pornit un scandal monstru.

"S-au certat, i-a furat nişte bani din portofel", povesteşte un vecin.

Imediat după ce a ucis-o băiatul a dispărut de acasă. A luat cu el şi toţi banii pe care i-a găsit în casă. Agoniseala mamei, din ultimele luni. Când grozăvia a ieşit la iveală, spre seară, adolescentul s-a predat însă la poliţie. Le-a spus oamenilor legii tot. Inclusiv că a aruncat cuţitul cu care şi-a ucis mama într-un container de gunoi. Anchetatorii au acum mult de muncă. Ei trebuie să dezlege iţele poveştii pentru a afla firul întregii acţiuni.



Observator

×
Subiecte în articol: adolescent crima internet
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close