Un an de la referendumul pentru demiterea lui Băsescu. Şova: Un prilej de comemorare pentru o democraţie îngenuncheată de o hotărâre judecătorească neconstituţională

de A.M.P    |    28 Iul 2013   •   20:30

La împlinirea unui an de la referendumul din 29 iulie 2012, când milioane de români au votat demiterea lui Traian Băsescu din fruntea statului, ministrul Marilor Proiecte Dan Şova a vorbit la "Punctul de întâlnire" despre "o democraţie îngenunchiată de o hotărâre judecătorească nedreaptă, neconstituţională şi nelegală".

"Cred că 29 iulie este un prilej de sărbătoare şi unul de comemorare. Sărbătoare pentru că un popor întreg i-a spus lui Traian Băsescu să meargă acasă. A fost momentul în care cancelariile europene au tăcut. (...) Şi un prilej de comemorare pentru că democraţia românească a fost îngenunchiată de o hotărâre judecătorească nedreaptă, neconstituţională şi nelegală", a afirmat Dan Şova la Antena 3.

Şova a vorbit la Antena 3 şi despre compromisul USL, acela de a "strânge din dinţi" şi de a se abţine de la a se răfui cu Traian Băsescu, totul în numele stabilităţii acestei ţări.
Parteneri
x close