Antena 3 CNN Actualitate Un analist economic aruncă bomba: Un miliard de euro, miza amânării desemnării premierului de către Klaus Iohannis

Un analist economic aruncă bomba: Un miliard de euro, miza amânării desemnării premierului de către Klaus Iohannis

Un analist economic aruncă bomba: Un miliard de euro, miza amânării desemnării premierului de către Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Dec 2016   •   18:39

Analistul economic Radu Soviani a lansat pe Facebook o teorie-bombă cu privire la motivul pentru care președintele Klaus Iohannis a amânat până după Crăciun desemnarea prim-ministrului propus de PSD, Sevil Shhaideh.

”Amanarea desemnarii prim-ministrului de catre Klaus Iohhanis nu este o chestiune de "fiecare cu ritmul lui". Este pur si simplu timp oferit tehnocratilor pentru a goli Trezoreria. Dupa estimarile mele, intre Craciun si Revelion platile din trezorerie vor depasi miliardul de Euro. Pe ce? Se va cerceta...”, a scris Radu Soviani pe Facebook.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea ”La ordinea zilei”, Radu Soviani a explicat că tehnocrații au în plan să facă numeroase cheltuieli, golind astfel trezoreria la final de an, în beneficiul unor grupuri de interese.

Klaus Iohannis a anunţat că va desemna premierul după Crăciun

"Consultările s-au încheiat, după două zile, cu partidele parlamentare. Am avut în cursul acestor consultări două propuneri pentru poziţia de prim-ministru: PSD a propus-o pe doamna Shhaideh, iar PMP pe domnul Tomac. Pe de altă parte, între timp s-a constituit o coaliţie majoritară în Parlament, o coaliţie formată de PSD, ALDE şi UDMR. În consecinţă, în zilele următoare voi avea discuţii pe aceste teme, iar desemnarea va avea loc după Crăciun", a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close