Antena 3 CNN Actualitate Un angajat al CFR Braşov a fost ucis în bătaie din cauza unei pizza (VIDEO)

Un angajat al CFR Braşov a fost ucis în bătaie din cauza unei pizza (VIDEO)

Un angajat al CFR Braşov a fost ucis în bătaie din cauza unei pizza (VIDEO)
22 Sep 2008   •   19:28

Un angajat al CFR Braşov a fost ucis în bătaie, pe peronul gării unde lucra, pentru că nu şi-a aşteptat rândul la pizza. Omul s-a băgat în faţă, la coada de la chioşc, ca să nu piardă trenul. Acest lucru i-a scos din sărite pe câţiva tineri, care l-au urmărit, l-au prins, şi-apoi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele în abdomen până când i-au rupt splina.

Deşi gara era plină, se pare că nimeni n-a văzut nimic.Filmul crimei a fost refăcut cu precizie, datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

20 septembrie 2008. Ora 8 şi 9 minute. Bărbatul de 39 de ani, angajat al CFR Braşov a ieşit din tura de noapte. Se grăbea să ajungă acasă, în Făgăraş, la soţie şi la cei doi copii. Urma să se urce în tren, dar i s-a făcut foame. S-a oprit la un chioşc să-şi ia o pizza. Garnitura era deja trasă pe linie, aşa că a sărit peste rând şi a intrat în faţă. Gest care, se pare, i-a înfuriat pe tinerii care aşteptau la coadă.

L-au lăsat să plece dar s-au luat după el, decişi să-l pedepsească. Odată ajuns pe peron, doi dintre tineri au tăbărât pe el cu pumnii şi cu picioarele.

Omul nu a murit pe loc. A reuşit să se urce în vagon dar i s-a făcut rău. Speriaţi, colegii bărbatului au chemat ambulanţa, care l-a aşteptat la Codlea. Acesta a fost dus la spital ,dar a intrat în comă. 50 de minute a durat resuscitarea însă nu s-a mai putut face nimic. Victima avea splina ruptă.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi poliţiştii i-au identificat imediat pe agresori. Doi dintre ei au fost deja reţinuţi. Bătăuşii nu au opus rezistenţă şi şi-au recunoscut imediat fapta. Au 17 şi respectiv 21 de ani şi nu erau băuţi atunci când au comis agresiunea.

În Făgăraş, familia celui ucis nu-şi poate reveni din şoc. Bărbatul a fost înmormântat astăzi, lăsând în urmă 2 copii.



Observator

×
Subiecte în articol: CFR
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close