Antena 3 Actualitate Coronavirus în televiziune! Un angajat TVR, bolnav de COVID-19

Coronavirus în televiziune! Un angajat TVR, bolnav de COVID-19

de Denisa Nedelcu    |    09 Iul 2020   •   11:30
Coronavirus în televiziune! Un angajat TVR, bolnav de COVID-19

Un angajat de la Televiziunea Română a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus, informează un comunicat de presă emis, joi, de instituţie. Medicul de familie al celui în cauză a fost anunţat, iar TVR face acum o anchetă epidemiologică.

"Vă informăm ca un angajat din TVR a fost depistat pozitiv la testul COVID-19", se arată în comunicatul Televiziunii publice. În acest caz, a fost anunţat medicul de familie şi cabinetul medical al instituţiei care au luat măsurile necesare, aşa cum prevăd procedurile.

Din primele informaţii, potrivit unor surse, ar fi vorba de o persoană de la Departamentul de ştiri. În prezent, se desfăşoară o anchetă epidemiologică în acest caz, iar spaţiile din TVR în care s-a aflat persoana respectivă au fost dezinfectate.

Surse: Bolnava de COVID ar fi de la departamentul Ştiri

Conducerea Televiziunii Române mai anunţă că a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri de depistare a infecţiilor cu coronavirus, precum dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Până pe 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate peste 30.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 1.817 de morţi. Din totalul cazurilor confirmate, 20.799 de pacienți s-au vindecat. La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close