Antena 3 CNN Actualitate Un apropiat al Cordunenilor, printre persoanele reţinute în urma scandalului din Iaşi

Un apropiat al Cordunenilor, printre persoanele reţinute în urma scandalului din Iaşi

Un apropiat al Cordunenilor, printre persoanele reţinute în urma scandalului din Iaşi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Sep 2011   •   16:36

Trei dintre persoanele implicate în scandalul de sâmbătă seara din Iaşi, în urma căruia un agent de pază al unui local a fost rănit, au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore. Printre aceştia se află şi un apropiat al clanului interlop Corduneanu, Tiberiu Florea, informează Mediafax.

Florea este acuzat că a ameninţat cu moartea un agent de pază pentru că nu l-a lăsat să intre în local în urmă cu două săptămâni. Totodată, apropiatul grupării Corduneanu este acuzat că, în timpul conflictului de sâmbătă seară, a tras trei focuri de armă.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au audiat cinci persoane şi au fost emise trei ordonanţe de reţinere pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi nerespectarea regimului pentru arme şi muniţii.

Procurorii urmează să decidă duminică dacă vor cere instanţei arestarea celor trei pentru 29 de zile.

Agentul de pază care a intervenit în scandal, rănit după ce un geam i-a căzut peste picior, a fost operat, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Un scandal cu împuşcături a avut loc, sâmbătă seara, într-un bar din Iaşi. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a tras cu un pistol cu bile de cauciuc. Incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi între administratorii a două localuri din zona Ciric.

×
Subiecte în articol: scandal impuscaturi retinere bar Iași
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close