Antena 3 CNN Actualitate Un argeşean vrea să se mute oficial în cimitir. Află motivul

Un argeşean vrea să se mute oficial în cimitir. Află motivul

Un argeşean vrea să se mute oficial în cimitir. Află motivul
Sursa foto: Foto: ochiuldrept.blogspot.com
07 Dec 2011   •   12:48

Un argeşean a găsit o soluţie sinistră pentru a primi ajutor de încălzire: vrea să se mute într-un cimitir. Ceea ce pentru unii poate părea o glumă, cererea clară a fost deja depusă la primăria Piteşti.

De mai bine de 15 ani, Gheorghe Răducanu locuieşte în Cimitirul Evreiesc din Piteşti. A amenajat o fostă capelă, şi-a pus acolo un pat şi mai multe obiecte de mobilier. Nu stă singur, ci cu soţia lui.

Oamenilor le-a venit ideea să ceară ajutor de la primărie. Autorităţile au fost uimite să afle ideea incredibilă pe care a avut-o omul. La 71 de ani, vrea să fie luat în spaţiu de administraţia cimitirului şi să i se treacă în buletin adresa, adică, să locuiască oficial într-un loc în care oamenii ajung după ce trec în nefiinţă.

Omul ar vrea ca în actele lui să fie trecută adresa unde locuieşte acum: strada Caporal Dogaru, Cimitirul Evreiesc, capela numărul 2.

Singura sursă oficială de venit a familiei este pensia soţiei de 400 de lei, în rest mai fac treabă în cimitir şi mai primesc de la oameni mâncare şi bani.

×
Subiecte în articol: cimitir Argeş Pitești
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close