Antena 3 Actualitate Un autobuz al STB a căzut în râul Dâmbovița! O macara de mare tonaj, închiriată de Primărie pentru a-l scoate (FOTO-VIDEO)

Un autobuz al STB a căzut în râul Dâmbovița! O macara de mare tonaj, închiriată de Primărie pentru a-l scoate (FOTO-VIDEO)

31 Aug 2019   •   13:33
Un autobuz al STB a căzut în râul Dâmbovița! O macara de mare tonaj, închiriată de Primărie pentru a-l scoate (FOTO-VIDEO)

UPDATE Autobuzul a fost scos din Dâmbovița cu ajutorul unei macarale de 60 de tone, închiriată de Primăria Capitalei.

UPDATE În primă instanță, au fost trimise două ambulanțe SMURD și motocicleta. Ulterior, Scafandrii ISUBIF au intrat în apă pentru a sprijini echipele de intervenție ale STB pentru tractarea autobuzului.

Traficul rutier este restricționat pe Podul Eroilor în ambele sensuri de circulație. 

----------------------------

Un autobuz STB a căzut sâmbătă dimineață în Dâmbovița.

Autobuzul circula pe sensul Plevnei - Academia Militară și a încercat să evite o mașină, în zona Podul Eroilor, rămânând suspendat în râu.

Șoferul autobuzului a fost scos, fără probleme medicale, iar în autoturism se afla, de asemenea și o femeie în vârstă de 29 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar, conștientă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close