Antena 3 CNN Actualitate Un autocar în care se aflau 23 de persoane s-a răsturnat pe DN 7. Două persoane sunt rănite uşor

Un autocar în care se aflau 23 de persoane s-a răsturnat pe DN 7. Două persoane sunt rănite uşor

Un autocar în care se aflau 23 de persoane s-a răsturnat pe DN 7. Două persoane sunt rănite uşor
Sursa foto: foto: Intact Images
16 Oct 2013   •   20:47

Un autocar în care se aflau 23 de persoane şi care mergea de la Constanţa către Belgia s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea Drumului Naþional 7, între Orăştie şi Deva, două persoane fiind rănite uşor, conform MEDIAFAX.
   
Şoferul autocarului a declarat că a fost depăşit de un autoturism şi a frânat, autocarul răsturnându-se pe o parte, în afara şoselei. Toţi pasagerii au ieşit singuri din autocar, la faţa locului ajungând ambulanţe care au acordat ajutor pentru două persoane care au suferit doar excoriaţii şi au refuzat să fie transportate la spital, preferând să îşi continue drumul împreună cu ceilalţi pasageri. Toţi au fost preluaţi de un alt autocar şi şi-au continuat drumul", potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.
     
Un comunicat al companiei Eurolines România, arată că autocarul făcea cursa de linie regulată Bucureşti - Antwerpen, iar "incidentul s-a produs pe fondul unui carosabil umed, în timp ce un autoturism a depăşit autocarul printr-o manevră bruscă, revenind pe sensul de mers şi semnalizând schimbarea direcţiei de mers către stânga".
   
"Pasagerii se află în afara oricărui pericol şi şi-au reluat călătoria după mai puţin de 45 de minute. Doi dintre aceştia au prezentat câteva zgârieturi uşoare, care nu au necesitat îngrijiri medicale, iar toţi cei 23 de călători au fost examinaţi de echipajul SMURD sosit la faţa locului", se mai aratã în comunicat.
   
Pasagerii au fost preluaţi de un alt autocar, iar compania a luat legătura cu fiecare dintre pasageri, care au confirmat că se simt bine şi pot continua călătoria.

×
Subiecte în articol: Hunedoara autocar rasturnat Belgia
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close