Antena 3 CNN Actualitate Un avion cu direcţia Viena a aterizat de urgenţă la Timişoara din cauza depresurizării cabinei pilotului (VIDEO)

Un avion cu direcţia Viena a aterizat de urgenţă la Timişoara din cauza depresurizării cabinei pilotului (VIDEO)

Un avion cu direcţia Viena a aterizat de urgenţă la Timişoara din cauza depresurizării cabinei pilotului (VIDEO)
Sursa foto: Foto: aerolloyd.com
14 Aug 2010   •   10:38

Emoţii pentru pasagerii cursei Viena - Bucureşti. Un avion, care avea 116 oameni la bord,  a aterizat de urgenţă  vineri noapte la Timişoara. Pasagerii au fost anunţaţi că s-a depresurizat cabina pilotului. În cele din urmă oamenii  au fost preluaţi de un alt aparat de zbor şi aduşi pe Aeroportul Aurel Vlaicu din Capitală.

În timpul zborului, echipajul a constatat ca exista o problema tehnica la aeronava Boeing 737 şi a cerut să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul Traian Vuia din Timişoara. Două ambulanţe au fost chemate pe pistă, în caz că cineva are nevoie de îngrijiri. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic.

După două ore petrecute în aeroportul din Timisoara, pasagerii au fost îmbarcaţi într-o altă aeronavă apartinand aceleiasi companii care i-a adus pe Aeroportul din Băneasa.

Aceasta, spun pasagerii, nu a fost singura problemă. Aeronava ar fi trebuit să decoleze din Viena în jurul orei 21.30 dar între timp au fost anunţaţi că, din cauza vremii nefavorabile, cursa lor va pleca spre Bucureşti cu întârziere, mai exact in jurul orei 23.45.



Antena 3

×
Subiecte în articol: avion Boeing Timisoara cabina pilot pasageri
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close