Antena 3 CNN Actualitate Un avion de agrement s-a prăbuşit la Comana. Pilotul a murit

Un avion de agrement s-a prăbuşit la Comana. Pilotul a murit

Un avion de agrement s-a prăbuşit la Comana. Pilotul a murit
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Oct 2012   •   14:06

Un avion de agrement s-a prăbuşit la Comana, judeţul Giurgiu. Pilotul a murit după câteva ore, la spital. O comisie de anchetă se află la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, bărbatul era singur în aparatul de zbor în momentul prăbuşirii, bărbatul fiind grav rănit şi transportat la spital, conform Mediafax.
   
"Pilotul a fost grav rănit. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la un spital din Capitală. Am fost anunţaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o persoană, că a căzut un avion de mici dimensiuni în apropierea aerodromului Comana, fiind vorba despre un aparat de zbor YR 5083. Pilotul avea 51 ani, era din Bucureşti, iar zborul se pare că era neautorizat şi a început cu decolare de pe aerodromul Clinceni. Pilotul a fost rănit grav, a suferit politraumatisme, şoc traumatic, şoc hemoragic, fracturi la bazin, picioare, gambe, ulterior a decedat la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu.
   
Primele date arată că bărbatul era un pilot experimentat, iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care urmează să stabilească dacă tragedia a fost provocată de o defecţiune tehnică sau o eroare umană.

×
Subiecte în articol: avion prabusire pilot mort Comisie de ancheta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close