Antena 3 CNN Actualitate Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Chitila. Una din victime este omul de afaceri Nicolae Cincă

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Chitila. Una din victime este omul de afaceri Nicolae Cincă

Serviciul 112 Bucuresti-Ilfov informeaza că un avion de mici dimensiuni, cu 2 persoane la bord, s-a prăbuşit pe un câmp pe raza localităţii Chitila, în apropiere de str. Oxigenului.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Chitila. Una din victime este omul de afaceri Nicolae Cincă
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2021   •   15:03

UPDATE 15:05 Una dintre cele două victime aflate la bordul avionului este mul de afaceri Nicolae Cincă, un pasionat de avioane de mici dimensiuni. În 2014, acesta a scăpat ca prin minune dintr-un accident aproape identic.El ar fi și proprietarul avionului Pipistrel, distrus în accidentul care a avut loc pe câmpul din Chitila.

UPDATE 13.50 Anchetatorii au împânzit zona şi încearcă să afle cauzele prăbuşirii. Cei doi răniţi au ajuns la Spitalul Floreasca, la fel şi rudele lor. 

Potrivit specialiştilor, din cauza temeperaturilor ridicate, zborul unor astfel de aparate de mici dimensiuni, care planează la altitudine joasă, este riscant.

UPDATE 13.20 Era un zbor de agrement. Avionul a decolat de pe un teren din Chitila şi trebuia să ajungă în Vânători şi apoi să aterizeze pe acelaşi teren, în Chitila. Aparatul nu a mai luat legătura cu turnul de control şi au început să îl caute.

Ştirea iniţială

Din primele informatii cele două persoane care au căzut cu avionul pe un câmp pe raza localităţii Chitila din județul Ilfov ar fi conştiente, dar au politraumatisme.

La faţa locului au ajuns deja 3 autospeciale der stingere, 3 ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare. De asemenea, elicopterul SMURD a aterizat în zona accidentului. 

Din fericire în urma impactului nu s-a produs un incendiu. Una din victime a fost preluată de ambulanţa SMURD, iar cealaltă de elicopter, urmând să ajungă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Vorbim de doi bărbaţi de 38 şi, respectiv, 72 de ani, un pilot şi un pasager.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: chitila
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close