Un băcăuan a fost arestat după ce şi-a violat ani la rândul nepoata de 15 ani

de Antena3.ro    |    13 Apr 2012   •   17:08
Un băcăuan a fost arestat după ce şi-a violat ani la rândul nepoata de 15 ani Foto: bzi.ro

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea băcăuană Răchitoasa, a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzaţia de viol, după ce, timp de trei ani, ar fi abuzat sexual, în repetate rânduri, o nepoată care are acum vârsta de 15 ani, informează Mediafax
   
Potrivit anchetatorilor, tânărul a profitat de faptul că mama nepoatei sale este plecată la muncă în străinătate şi a forţat-o pe adolescentă să întreţină relaţii sexuale cu el. De altfel, susţin anchetatorii, abuzurile sexuale ale băcăuanului au început din momentul în care, în urmă cu trei ani, adolescenta, pe atunci în vârstă de 12 ani, s-a mutat în casa bunicilor, acolo unde locuia şi tânărul.
   
„Minora a depus plângere la poliţie împotriva unchiului ei în momentul în care a părăsit imobilul în care a locuit în ultimii trei ani. În urma anchetei desfăşurate de procurorul de caz, principalul suspect în acest caz, tânărul în vârstă de 25 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de viol“, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău, Narcisa Butnaru.
   
În cursul zilei de vineri, tânărul a fost dus de procurori în faţa instanţei, magistraţii Tribunalul Bacău emiţând pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub acuzaţia de viol.


x close