Antena 3 CNN Actualitate Un băiat care a picat bacalaureatul s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său

Un băiat care a picat bacalaureatul s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său

Un băiat care a picat bacalaureatul s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său
Sursa foto: Foto: aradon.ro
05 Iul 2011   •   08:27

Un absolvent de liceu din Arad a fost găsit împuşcat. Trupul tânărului a fost găsit într-o cabană din localitatea Căprioara. Lângă el, se afla arma de vănătoare a tatălui său. Tânărul nu promovase examenul de bacalaureat.

Tânărul s-a împuşcat în cap, în noaptea de luni spre marţi, cu o armã de vânãtoare a tatălui său, care este pădurar şi care l-a găsit mort în casă. Băiatul picase examenul de bacalaureat şi era deprimat din aceastã cauză.

Băiatul urmase un liceu din municipiul Arad şi locuia cu mama sa. Părinţii sãi erau despărţiţi. Luni, băiatul a mers la tatãl sãu, în localitatea Căprioara.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, este vorba de sinucidere.
„Vorbim de sinucidere. E vorba de un băiat de 18 ani care se afla in vizită la tatăl lui, care lucra ca pădurar. Băiatul a fost găsit mort, împuşcat în cap. Arma folosită este arma de serviciu a tatălui. Acum au loc audieri ale părinţilor copilului”.

“Se pare că băiatul era deprimat pentru că picase examenul de bacalaureat”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Arad.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti se află la faţa locului pentru cercetãri. Autorităţile au constatat că tânărul luase arma de vânătoare a tatălui din dulapul metalic în care era închisă cu un lacăt. Băiatul a găsit cheia de la lacăt în casă şi a reuşit să scoată arma din dulap.

 


Tânărul a absolvit liceul cu media 7,82


Băiatul avea note bune în liceu şi terminase cu media 7,82. Profesorii au declarat că sunt şocaţi de gestul tânărului. Acesta absolvise Liceul "Iuliu Maniu" din Arad şi picase examenul de bacalaureat, la probele scrise el obţinând 5,30 la limba şi literatura română, 2,95 la matematică şi 4,20 la biologie, informează Mediafax.


Potrivit directorului Liceului "Iuliu Maniu" Arad, Stelian Ionuţiu, absolventul a trecut luni pe la şcoală pentru a depune contestaţie la biologie, una dintre materiile la care a luat o notă insuficientă şi la care spera să obţină, după recorectare, nota 5.

"Copilul era liniştit, fără probleme disciplinare. Ieri (n.r. - luni) a trecut pe la şcoală şi a vorbit cu noi şi cu diriginta, afirmând că îşi va da examenele în toamnă. A depus contestaţia la biologie, sperând că va obţine nota 5, şi a spus că se va pregăti la matematică pentru a da examenul în toamnă. A plecat optimist de aici şi a spus că merge la ţară la tatăl său pentru a se linişti", a spus directorul liceului.





 

×
Subiecte în articol: adolescent
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close