Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de 10 ani din Gorj a ars de viu, după ce s-a jucat cu focul în curtea casei

Un băiat de 10 ani din Gorj a ars de viu, după ce s-a jucat cu focul în curtea casei

Un băiat de 10 ani din Gorj a ars de viu, după ce s-a jucat cu focul în curtea casei
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Sep 2010   •   22:36

Un băiat de zece ani din comuna Logreşti, judeţul Gorj a murit carbonizat joi, după ce s-a jucat nesupravegheat cu focul, chiar în curtea casei în care locuia.

 

Costeluş Cumpănaşu s-a jucat împreună cu fratele său mai mic cu doi ani lângă o grămadă de fân, în timp ce dădeau foc unor pungi de plastic. Focul s-a extins, iar unul din copii a dat fuga să-şi anunţe părinţii care se aflau în vizită la nişte vecini. Când s-au întors, corpul băiatului rămas acasă era carbonizat în proporţie de 80%.

 

"Am intrat întâmplător şi la o jumătate de metru am văzut o bucată de carne. Credeam că este vreun animal din curte, dar, după ce i-am chemat pe pompieri şi ne-am uitat mai atent am observat că era el. L-am identificat ca fiind fiinţă umană după dantură, în rest nu mai poate fi recunoscut sub nicio formă pentru că a ars foarte mult", a menţionat primarul localităţii potrivit Mediafax.

 

Primăria Logreşti va ajuta familia băiatului cu suma de 500 de lei pentru înhumarea acestuia, după ce trupul îi va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei.

 

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Gorj foc incendiu
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close