Antena 3 Actualitate Un băiat de 11 ani a rămas fără un picior, după ce a căzut un bloc de beton peste el

Un băiat de 11 ani a rămas fără un picior, după ce a căzut un bloc de beton peste el

15 Iun 2011   •   23:30
Un băiat de 11 ani a rămas fără un picior, după ce a căzut un bloc de beton peste el
Sursa foto: Foto: VideoNews

O amintire frumoasă s-a transformat într-o clipă într-un coşmar. Un bloc de beton s-a prăbuşit peste un băiat de 11 ani, din Bacău şi verişoara lui, cu doi ani mai mare. Băiatul a rămas fără un picior, iar medicii încearcă să i-l salveze măcar pe celălalt. Verişoara lui a scăpat cu un braţ rupt.

Blocul uriaş de beton a retezat piciorul băiatului. Totul pentru o poză. Verişoara de 13 ani a băiatului venise în vizită din Italia. A vrut să aibă o amintire din ţară aşa că au mers să facă poze pe malul Siretului.

Muncitorii din zonă au sărit imediat în ajutor. O macara a ridicat blocul de beton, iar paramedicii i-au preluat pe cei doi. Acum poliţia încearcă să afle cine poate plăti pentru ce s-a întâmplat.

Între timp, băiatul a fost supus unei operaţii, dar starea sa este în continuare gravă. Iar părinţii, disperaţi. Vorbim despre un copil în creştere care va avea nevoie de proteze pentru membrul amputat. Costurile sunt extrem de mari şi oamenii nu ştiu cum le vor face faţă.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close