Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de 11 ani, în comă după ce a încercat să imite un personaj dintr-un film de groază (VIDEO)

Un băiat de 11 ani, în comă după ce a încercat să imite un personaj dintr-un film de groază (VIDEO)

Un băiat de 11 ani, în comă după ce a încercat să imite un personaj dintr-un film de groază (VIDEO)
Sursa foto: statie
02 Dec 2009   •   20:45

S-a jucat cu moartea şi a ajuns în comă la spital. Un băiat de 11 ani din Constanţa şi-a pus ştreangul de gât, încercând să imite un personaj dintr-un film de groază. Scena s-a petrecut sub privirile altor copii, care la început au luat totul ca pe o glumă. Un bărbat l-a văzut, însă, pe băiat şi i-a acordat primul ajutor.

Alarmat de strigătele copiilor, un localnic a fugit într-un suflet să vadă ce se întâmplă. L-a găsit pe băiat agăţat de o funie, în staţia de autobuz, alb ca varul. A reuşit să-l dea pe băiat jos şi până la sosirea ambulanţei, a încercat să-l readucă la viaţă.

Băiatul a ajuns în comă la spitalul judeţean din Constanţa. Medicii au reuşit să-l stabilizeze, iar acum copilul poate respira fără ajutorul aparatelor.

La spital au ajuns şi poliţiştii, care încearcă să afle ce s-a întâmplat. Prietenii băiatului le-au povestit că totul a fost doar o joacă. Băiatul s-a urcat pe o bancă din staţia de autobuz şi a încercat să imite o scenă dintr-un film de groază. S-a dezechibrat însă şi a căzut în funie.



Observator

×
Subiecte în articol: joc copil coma
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close