Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de trei ani şi jumătate a fost găsit înecat în Crişul Repede. Tatăl anunţase la 112 dispariţia micuţului

Un băiat de trei ani şi jumătate a fost găsit înecat în Crişul Repede. Tatăl anunţase la 112 dispariţia micuţului

Un băiat de trei ani şi jumătate a fost găsit înecat în Crişul Repede. Tatăl anunţase la 112 dispariţia micuţului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    03 Aug 2012   •   21:25

Cadavrul unui băieţel de doar trei ani şi jumătate a fost găsit, vineri, în Oradea, plutind pe Crişul Repede. Copilul a fost observat de o femeie care a alertat autorităţile, informează Mediafax.

Potrivit maiorului Florin Zoicaş, ofiţer de relaţii cu presa la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj cu barcă.

Medicii au încercat să-l resusciteze pe micuţ timp de aproximativ 15 minute, dar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Echipajul SMURD a declarat decesul micuţului şi a stabilit că acesta era înecat de mai bine de o oră.

Oamenii legii au demarat o anchetă, pentru a determina identitatea copilului şi modul în care s-a înecat acesta.

Agentul Ioan Lascău a declarat că în timp ce poliţiştii făceau cercetări, la 112 a sunat chiar tatăl băiatului, care a anunţat dispariţia acestuia.

"La o jumătate de oră, în timp ce echipajele de intervenţie scoteau din apă trupul neînsufleţit al copilului, printr-un un alt apel primit la 112 tatăl victimei anunţa dispariţia de acasă a micuţului. După semnalmentele transmise de părinte, poliţiştii prezenţi la locul tragediei au stabilit că victima, iniţial neidentificată, este copilul dispărut de acasă. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului şi a modului în care copilul a ajuns nesupravegheat pe malul Crişului", a spus Ioana Lascău, citată de Mediafax.

×
Subiecte în articol: Oradea mort cadavru echipaj smurd
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close