Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost împuşcat la Craiova, în timpul unui scandal în trafic (VIDEO)

Un bărbat a fost împuşcat la Craiova, în timpul unui scandal în trafic (VIDEO)

Un bărbat a fost împuşcat la Craiova, în timpul unui scandal în trafic (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Aug 2010   •   12:03

Un nou scandal în trafic s-a încheiat cu focuri de armă, luni, la Craiova. În urma incidentului, un tânăr a fost rănit.

Scandalul a pornit la un sens giratoriu, între doi şoferi de 28, respectiv 22 de ani. Unul dintre aceştia i-a reproşat celuilalt că nu are loc să treacă cu maşina din cauza lui.

Cei doi au coborât din autoturisme şi au continuat altercaţia. Tânărul de 28 de ani a început să îl lovească pe celălalt şofer cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, acesta din urmă a scos un pistol cu bile de cauciuc şi l-a împuşcat pe celălalt tânăr în abdomen.

Martorii au sunat imediat la 112, victima fiind transportată la spital. Potrivit medicilor, rana a fost una superficială, astfel că viaţa acestuia nu este pusă în pericol.

În urma incidentului, şoferul care a tras cu pistolul cu bile a fost reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Craiova pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Tânărul urmează să fie prezentat, luni seară, magistraţilor de la Judecătoria Craiova pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Certurile în trafic, "la modă" în Craiova

Acesta nu este primul caz de violenţă în trafic din Craiova. În aprilie anul acesta un bătrân a fost bătut de un şofer până a fost omorât pentru că a traversat prea încet pe trecerea de pietoni. Iar agresiunile între şoferi au devenit ceva obişnuit.

La începutul lunii aprilie anul acesta, un bătrân din Craiova a murit la spital după ce a fost bătut de un şofer. Tânărul de la volan a fost deranjat că bătrânul traversa prea încet. Culmea, era pe trecerea de pietoni. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare, sub privirea disperată a nepoatei bărbatului de 62 de ani şi sub ochii a zeci de martori, care de teamă, sau din indiferenţă nu au reacţionat.

Anul trecut, în mai, un poliţist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova a fost bătut în trafic. Conflictul a izbucnit după ce poliţistul Ionut Tuculeanu şi alţi doi şoferi s-au şicanat cu maşinile. La un moment dat au oprit şi s-au luat la bătaie. În urma altercaţiei, poliţistul a ajuns la spital cu leziuni minore.

Lovirile şi înjurăturile au devenit ceva obişnuit în traficul din Craiova. Un astfel de incident a fost filmat de unul dintre telespectatori, în decembrie 2008. Doi şoferi s-au înjurat şi s-au luat la bătaie pe stradă, blocând o arteră principală a oraşului. Mai mulţi participanţi la trafic au sărit să-i despartă, dar fără succes. Abia după intervenţia poliţiştilor, spiritele s-au calmat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Craiova trafic impuscat
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close