Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a încercat să răpească o fetiță de 10 ani. Tatăl copilei: „Autoritățile mi-au spus că dacă i se întâmplă ceva, e responsabilitatea mea”

Un bărbat a încercat să răpească o fetiță de 10 ani. Tatăl copilei: „Autoritățile mi-au spus că dacă i se întâmplă ceva, e responsabilitatea mea”

Un bărbat a încercat să răpească o fetiță de 10 ani. Tatăl copilei: „Autoritățile mi-au spus că dacă i se întâmplă ceva, e responsabilitatea mea”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Sep 2019   •   11:33

Un bărbat din București a mers la poliție săptămâna trecută, după ce un necunoscut încercase să o ademenească pe copila sa în vârstă de 10 ani în mașină, lângă o scară de bloc care avea și camere de supraveghere.

Poliția a ridicat înregistrările imediat, dar au identificat suspectul după mai bine de zece zile, tot cu ajutorul copilei.

Florin Radu, tatăl elevei, a povestit pentru Libertatea prin ce a trecut copila, dar și modul în care au acționat autoritățile în acest caz.

„Am încheiat capitolul gimnastică, ni l-a ruinat respectiva persoană, asta este situația. Mai ales că reprezentantul Direcției pentru Protecția Copilului de la audierile respective singura lui problemă, nicidecum să-i creeze un cadru normal pentru copil, ca să răspundă cât mai degajat și liniștit, a fost să-mi spună mie că dacă i se întâmpla ceva copilului e responsabilitatea mea, că nu știu ce lege spune că până la 14 ani nu putem lăsa copilul nesupravegheat sub nicio formă”, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: fetita autorităţi pedofil
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close