Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a leșinat într-un autobuz, în București. Cum au reacționat călătorii

Un bărbat a leșinat într-un autobuz, în București. Cum au reacționat călătorii

Un bărbat a leșinat într-un autobuz, în București. Cum au reacționat călătorii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    03 Ian 2018   •   10:35

În dimineața zilei de miercuri, 3 ianuarie, a avut loc un incident șocant și revoltător într-un autobuz al liniei 330 din Capitală.

La un moment dat, i s-a făcut rău unui călător, iar șoferul a oprit autobuzul și a anunțat că nu mai pleacă până la sosirea ambulanței.

Unii pasageri au început să vocifereze, pe motiv că întârzie la serviciu și au plătit abonamentul RATB.

Întreaga situație a fost descrisă de o călătoare, scrie libertatea.ro.

„3 ianuarie, ora 05.45, autobuzul 330. Unui om i se face rău. Călătorii observă că abia mai respiră, ochii îi ies din orbite și nu mai răspunde la stimuli. O femeie sună imediat la salvare. Alertat, șoferul oprește în stație și spune că nu mai poate pleca până nu ajunge Ambulanța. Omul, inert. Lumea se uită dacă mai respiră. În tot timpul ăsta, o țață nu tace din gură o clipă, nemulțumită că întârzie la serviciu și că ea a plătit abonament. Un alt călător nemulțumit îl scuipă pe șofer și coboară. Omul dă semne că își revine. Un fleac, probabil a avut doar un mic AVC (Accident Vascular Cerebral – n.r.), floare la ureche. Speriat de scandal, omul, clar confuz, îl roagă pe șofer (care venise și el în spate, printre călători) să pornească. Ce să zic? La mulți ani? Atât de mult ne-am înrăit, încât ajung oamenii să moară lângă noi în timp ce stăm blocați în propriile nemulțumiri și frustrări”, a scris Monik Krajnik, martoră la incident, pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: calatori lesin autobuz
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close