Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit înecat în lacul Bezid, chiar lânga barca în care se afla un prieten

Un bărbat a murit înecat în lacul Bezid, chiar lânga barca în care se afla un prieten

Un bărbat a murit înecat în lacul Bezid, chiar lânga barca în care se afla un prieten
Sursa foto: Foto: amfostacolo.ro
21 Sep 2014   •   10:29
Un bărbat de 40 de ani din Mureş a murit înecat în lacul Bezid. Acesta venise cu un grup de prieteni la aniversarea unuia dintre ei. S-a înecat chiar lânga barca în care era un prieten. Colegii lui spun că era un bun înotător, dar băuse înainte de a intra în lac. L-au căutat imediat pe fundul apei dar nu l-au găsit. A fost nevoie de intervenţia scafandrilor pentru ca acesta să fie scos. În timpul căutărilor, fratele victimei l-a atacat pe sărbătorit cu un cuţit. Poliţia a intervenit imediat. 
 
Scandalul a fost pornit de fratele victimei. Acesta l-a învinuit pe sărbătorit pentru cele întâmplate şi l-a atacat cu un cuţit chiar sub ochii poliţiştilor. 
 
Prietenii bărbatului spun că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a intra în apă.  Înotase deja peste 70 de metri şi se afla lângă barca în care pescuiau prietenii lui, când s-a scufundat. Deşi aceştia au sărit în apă pentru a-l salva, efortul lor a fost în zadar.
 
Doi scafandri au reuşit să găsească trupul victimei cu ajutorul prietenilor bărbatului. 
 
Peste 20 de persoane au murit înecate în lacul de acumulare Bezid din judeţul Mureş, de când acesta a fost format în anii 88-89. 
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close