Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit pe scaunul din faţă al unui taxi, după ce a făcut infarct

Un bărbat a murit pe scaunul din faţă al unui taxi, după ce a făcut infarct

Un bărbat a murit pe scaunul din faţă al unui taxi, după ce a făcut infarct
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Mar 2011   •   20:39

Un taximetrist din Bucureşti a avut astăzi parte de o cursă ''mortală''.. la propriu! Un bărbat şi-a dat ultima suflare în maşina lui sub privirile înmărmurite ale trecătorilor. Totul s-a întâmplat în faţa Gării de Nord. Se pare că omul ar fi făcut un infarct.

Mihai Atănăsoaie era la serviciu de câteva ore. Tocmai terminase o cursă şi se pregătea să manânce. A renunţat la masă cand s-a urcat în maşina lui un bătrân.

Bărbatul i-a spus şoferului să-l ducă acasă. Nu-şi văzuse familia de mult. Maşina a pornit şi a mers preţ de câteva străzi.

Când a văzut că omul nu îi mai răspunde şi-a sunat un coleg şi s-a întors de unde plecase cu doar câteva minute înainte.

Mai mulţi trecători au sunat la 112. Spun că au asistat mai bine de 40 de minute la scenele îngrozitoare în care barbatul murea pe scaunul din faţă al taxiului.

Cel puţin, asta susţin cei care au asistat la tragedie. Medicii spun însă că au ajuns cu primul echipaj în 4 minute, iar cu al doilea în 9 minute. Acum, cauza morţii va fi stabilită de medicii legişti.

 

×
Subiecte în articol: taximetrist taxi infarct mort
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close