Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a pierit în biserică, în timpul Sfintei Liturghii. Preot: Ferice de acest om pentru că a murit în biserică!

Un bărbat a pierit în biserică, în timpul Sfintei Liturghii. Preot: Ferice de acest om pentru că a murit în biserică!

Un bărbat a pierit în biserică, în timpul Sfintei Liturghii. Preot: Ferice de acest om pentru că a murit în biserică!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Dec 2011   •   18:38
Un bărbat de 58 de ani a murit duminică, în Biserica "Învierea Domnului” din Bacău, în timp ce asista la Sfânta Liturghie.

Bărbatul a căzut din picioare şi a acuzat dureri în piept . Unul din martori a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa iar un altul a adus un medic de familie de la un cabinet din zonă.

„În momentul sosirii echipajului de pe ambulanţă, manevrele de resuscitare erau începute de un medic care se afla în apropierea bisericii. Manevrele au continuat, însă eforturile medicilor au fost în zadar. După aproximativ 45 de minute a fost declarat decesul bărbatului. Cauza este un posibil stop cardiac”, a declarat medicul Adrian Colibaba, de la Serviciul de Ambulanţă Bacău.

Moartea bărbatului i-a marcat pe martori, dar, spre surprinderea lor, preoţii nu au întrerupt slujba. Ba mai mult, preotul care a oficiat slujba a spus, la final: "Ferice de acest om pentru că a murit în biserică!”
 


×
Subiecte în articol: biserica preot Bacău Invierea domnului
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close