Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a primit o amendă colosală pentru că și-a pus pe casă un banner electoral cu un rival al primarului

Un bărbat a primit o amendă colosală pentru că și-a pus pe casă un banner electoral cu un rival al primarului

Bătălia pentru mandatul de primar generează amenzi usturătoare. Este şi cazul unui bărbat care s-a trezit cu o sancţiune uriaşă pentru că şi-a schimbat acoperişul la casă, în urmă cu doi ani. Doar că amenda a venit, culmea, tocmai acum, când şi-a pus pe casă un banner electoral cu un rival al primarului.

Un bărbat a primit o amendă colosală pentru că și-a pus pe casă un banner electoral cu un rival al primarului
Sursa foto: Sursa foto: ziardearad.ro
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2020   •   20:45

Un bărbat din localitatea Hălmagiu, judeţul Arad, este “fericitul” posesor al primei amenzi date de autorităţile locale în acest an. Emisă în luna august, are numărul 1 de înregistrare!

Bărbatul este bulversat de faptul că Primăria îl amendează tocmai acum, pentru nişte lucrări realizate la acoperişul casei pentru care nu ceruse autorizaţie în 2018.

Motivul amenzii, crede bărbatul: îşi montase pe casă, în precampania electorală, un banner cu un rival al primarului, de la un alt partid.

Ameda este cât casa, 50.000 de lei!

Localnicii sunt revoltaţi de această situaţie. Şi ei, se tem că pot avea acelaşi tratament din partea edilului.

“Când e vorba de persoanele care nu susțin primarul Țoca totul pare să fie pe dos...Singura constatare a primăriei pe anul 2020- Procesul verbal nr 1/2020 a fost intocmit numitului Mihiț Roman. Cu o amendă între 1.000 si 100.000 de lei, primarul Țoca împreună cu tehnicianul constructor au hotărât să dea o amendă de 50.000 lei (500 de milioane) unui cetățean din Hălmagiu pentru o modificare de acoperiș pe care a făcut-o în anul 2018, din cauza construcției vechi de peste 100 de ani care risca să se dărâme oricând din cauza intemperiilor, punând în pericol viața familiei. Nu e de mirare cu această sumă dat fiind faptul că în precampanie acest cetățean a avut un banner cu contracandidatul lui Țoca pe imobil, drept urmare primarul s-a simțit umilit să vadă că nu toată lumea îi cade la picioare şi are curajul să suștină pe altcineva”, spune localnică pentru ziardearad.ro.

×
Subiecte în articol: amenda primar
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close